Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή του Α.Σ.Κ.Γ.Ε. Άρδας προς τον Νομάρχη Έβρου για τη στήριξή του

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
19/04/2010
Ευχαριστήρια επιστολή του Α.Σ.Κ.Γ.Ε. Άρδας προς τον Νομάρχη Έβρου για τη στήριξή του
Με επιστολή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κοινής Γεωργικής Εκμετάλλευσης "ΑΡΔΑΣ" ευχαριστεί θερμά τον Νομάρχη Έβρου κ. Νικόλαο Ζαμπουνίδη για τη στήριξη που πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια και τονίζει "Η κοινή μας προσπάθεια στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και νέων τεχνικών στην λαχανοκομία και δεντροκομία για την περιοχή του Βορείου Έβρου έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς."
Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
"Εκ μέρους του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κοινής Γεωργικής Εκμετάλλευσης "ΑΡΔΑΣ", αλλά και όλων των παραγωγών της Ομάδας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την στήριξη που μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια. Η κοινή μας προσπάθεια στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και νέων τεχνικών στην λαχανοκομία και δεντροκομία για την περιοχή του Βορείου Έβρου έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς.
Το επίκαιρο και σημαντικό πρόγραμμα της Νομαρχίας Έβρου για τις ομάδες παραγωγών αποτελεί υλική και ηθική υποστήριξη, τόσο για τους παραγωγούς, όσο και για την ομάδα "ΑΡΔΑΣ" και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας για την ανάπτυξη σύγχρονων μορφών γεωργίας στην περιοχή, αλλά και στη βελτίωση του γεωργικού εισοδήματος των παραγωγών .
Η καινοτόμος συσκευασία σε πάγο, που υιοθέτησε φέτος ο Συνεταιρισμός μας, καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι τα προϊόντα μας έφτασαν μέχρι την Κύπρο σε αρίστη κατάσταση και δεχτήκαμε πολλές φορές συγχαρητήρια για την ποιότητα τους.

Η ανάπτυξη νέων προϊόντων σε φρούτα και λαχανικά, μέσω των προγραμμάτων της Νομαρχίας Έβρου, έχει βάλει τις βάσεις για μια σύγχρονη βιώσιμη γεωργία στην περιοχή του Τριγώνου .
Η προσπάθεια αυτή επηρεάζει θετικά την ευρύτερη περιοχή του βορείου Έβρου γιατί τρέφει πολλές ελπίδες και όνειρα για το αύριο της περιοχής και τα αποτελέσματα της θα γίνονται περισσότερο εμφανή χρόνο το χρόνο.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του νομαρχιακού συμβουλίου, τον νομάρχη κ. Ν. Ζαμπουνίδη που μαζί με τους αντινομάρχες κ. Μ. Κογιομτζή και κ. Α. Κολχούρη, στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια του συνεταιρισμού όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τους γεωπόνους κ. Δ. Ιωαννίδη, κ. Σ. Χαριτούδη, που χωρίς τη δική τους παρουσία και συμβολή δεν θα είχαμε αυτά τα θετικά αποτελέσματα.
Επίσης σας απευθύνουμε, ανοικτή πρόσκληση για συνεδρίαση ενός νομαρχιακού συμβουλίου στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού Α.Σ.Κ.Γ.Ε." Άρδας " στην Πλάτη, όποτε εσείς το κρίνεται σκόπιμο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου