Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Ανθοφορία Κεράσιας - καλή εμφάνιση στην κοιλάδα του Άρδα

Ανθοφορία Κερασιάς - καλή εμφάνιση στην κοιλάδα του Άρδα.

 Ένα σίγουρο σημάδι της άνοιξης στην κοιλάδα του Άρδα είναι ένας οπωρώνας κερασιών  σε πλήρη άνθηση,
και  μια τέτοια εκδήλωση ακριβώς πραγματοποιείται αυτές τις μέρες.


Η φετινή άνθιση στις 10 Απριλίου  προμηνύει μια καλή παραγωγή  στην καλλιέργεια της κερασιάς που πραγματοποιεί  η " ομάδα παραγωγών ΆΡΔΑΣ ".

Τα πρώτα δέντρα άνθισαν στα τέλη Μαρτίου. "Αυτά είναι τα πρώτα στην περιοχή , και η άνθιση έχει μετακινηθεί πλέον σε πιο όψιμες τώρα ποικιλίες , χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής πραγματικά ζητήματα από τις καιρικές συνθήκες. Υψηλή  ημερήσια θερμοκρασία και τις νύχτες μας ως επί το πλείστον ήταν κρύο . "


Αναμένουμε τα κεράσια από τις πρώτες περιοχές μας και τις πιο πρώιμες ποικιλίες  να ξεκινήσουν την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου  και η μεγαλύτερη κλιμάκωση  στη συνέχεια πηγαίνει στα μέσα Ιουνίου και μέχρι τέλους του μήνα . 

   «Έχουμε αυξήσει την δυναμική μας και πάλι για το 2013 με περισσότερες εκτάσεις που θα έρχονται  σταδιακά  στην  παραγωγή , από φυτεύσεις  των προηγούμενων ετών  .

   Έχουμε φυτευσει επίσης κάποιες νεότερες πρώιμες ποικιλίες , που κλιμακώνουν την παραγωγή για μεγαλύτερο διάστημα . "
 

 Επιπλέον, η παραγωγή αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά αυτή τη σεζόν, εκτιμά η "ομάδα παραγωγών Άρδας ".

   Έχουν πραγματικά ενταθεί οι φυτεύσεις μας τα τελευταία χρόνια σε ποικιλίες όπως Sweet early , Early star , Crace star και περιμένουμε περίπου 20-30 τοις εκατό αύξηση στην παραγωγή σε αυτή την κατηγορία. 
  
Η ζήτηση είναι εξαιρετική σε όλο τον κόσμο και η σειρά ποικιλιών star που καλλιεργείται μπορεί να δώσει το ποιοτικό πλεονέκτημα του κερασιού Άρδας   .
    Δεδομένος είναι  ο ενθουσιασμός στη νέα σεζόν για το ότι  χτίζεται ένα νέο προϊόν στην περιοχή , το κεράσι ,το Ardas cherrys θα ξεδιπλώσει τη νέα του συσκευασία σε κουτιά από κόκκινα κεράσια , χαρακτηριστικό τους ότι αιχμαλωτίζουν το βλέμμα και απευθύνονται σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και φέρουν το μήνυμα της σωστής διατροφής .
     Η περυσινή δοκιμή των κερασιών μας από  ειδικούς ανθρώπους  υπήρξε εξαιρετικά θετική».

       Θα έχουμε στη διάθεση μας ένα δίκτυο πωλήσεων στην Ευρώπη , και σε καταστήματα λιανικής πώλησης στην Ελλάδα . "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου