Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Black star

Black Star
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
Κυκλοφόρησε από την S. Lugli και S.sansavini (ACD Μπολόνια University). Προέρχεται από ένα σταυρό Lapins x Burlat (1985). Το δέντρο επιλέχθηκε Vignola το 1990/1992 και ελέγχεται 1997-2000 στους λόγους επιλογής CRPV-ACD.

TREE
Medium σθένος, ανοιχτή καλλιέργεια, και διακλαδισμένα.

BLOSSOM
Μεσαίο σεζόν. Ομοιόμορφο και υψηλού. Αυτογονιμοποιούμενη ποικιλία

Ωρίμαση
16-18 ημέρες μετά Burlat. Ενιαίες και κρατά καλά πάνω στο δέντρο.

FRUIT
Υψηλή βάρους (10-12 γρ.), Σε σχήμα καρδιάς, συμμετρική. Σκούρο κόκκινο χρώμα, ομοιόμορφο και λαμπερό σε όλη την επιφάνεια. Λεπτόκοκκο στην όψιμη ωρίμανση. Red εταιρεία μαλακή σάρκα και υψηλή ποιότητα. Πολύ γλυκό> 18 Brix και καλή περιεκτικότητα σε οξέα (7-8 g / l μηλικού οξέος). Medim σε μεγάλες peduncule. Medium πέτρα.

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Αρχίζει να φέρουν κατά το τρίτο έτος, η υψηλή παραγωγικότητα και την τακτική. Παράγει καρπούς τόσο σε σύντομο βλαστοί και τα υποκαταστήματα ενός έτους. Ανθεκτικό στις ρωγμές στο βρέχει πηγές. Είναι η πιο ανθεκτική ποικιλία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Αυτογονιμοποιημένα ποικιλία μέσης ωρίμανσης, πολύ ενδιαφέρουσα, διότι έχει παρόμοια γεωργικά χαρακτηριστικά ως η καλύτερη αυτο-γόνιμες ποικιλίες, αλλά ρωγμές ανθεκτικά. Με την ομοιόμορφη αρκούδα, υψηλή παραγωγικότητα. Σταθερότητά του στην ωρίμανση άδειες σεζόν να πάρει για περισσότερο από μία εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου