Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

Τα κηπευτικά ΑΡΔΑΣ θετικά αποτελέσματα για το 2010

   Η φετινή χρονιά για τα κηπευτικά ΑΡΔΑΣ φαίνεται ότι θα είναι καθοριστική για τα επόμενα χρόνια όσον αφορά περαιτέρω εξέλιξη και τη δυναμική του συνεταιρισμού  .

   Τα προϊόντα της Ομάδας Παράγωγων , για το 2010 είχαν την τιμητική τους από άποψη εμπορική .
Η ζήτηση τους κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα από την αγορά .
Βεβαίως σ αυτό βοήθησε το ότι το όνομα Αρδας είναι αναγνωρίσιμο πλέον στην ελληνική αγορά αφού αυτά τα προϊόντα μας είναι για έβδομη χρονιά γνωστά σε όλη την Ελλάδα .
    Ο μεγάλος όγκος τους κατευθύνθηκε στην αγορά των Αθηνών όπου  είναι η παραδοσιακή αγορά των προϊόντων μας εδώ και χρόνια .

Από κει διοχετεύονται σε κάθε σημείο της χώρας, από Ρόδο μέχρι Γιάννενα και από Κρήτη και Κυκλάδες μέχρι τη Βόρειο Ελλάδα .

   Κάποιες μικρές ποσότητες διοχετεύθηκαν στην τοπική αγορά σε παραδοσιακούς συνεργάτες μας πράγμα που ήταν στόχος για μας από την έναρξη αυτής της δραστηριότητας  .

   Αξιοσημείωτο είναι ότι προϊόντα του Αρδα ταξίδευσαν και φέτος τόσο στην Κύπρο όσο και στη Βουλγαρία πράγμα που αποτελεί  μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη και ανοίγει νέες προοπτικές για τα προϊόντα μας .


   Αυτό όμως που είναι κοινή διαπίστωση πλέον για άλλη μια φορά είναι οι πολύ θετικές κριτικές που απέσπασαν από τους κατά τόπους συνεργάτες μας για την ανώτερη ποιότητα τους αλλά και την προσεγμένη εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα .
Όλα αυτά μας κάνουν περήφανους , αλλά μας δίνουν και δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δημιουργικά για τα επόμενα χρόνια  .
Θέλουμε να δώσουμε στην ελληνική αγορά προϊόντα ποιοτικά , ισάξια των καλύτερων ευρωπαϊκών , διασφαλίζοντας με τα συστήματα ποιότητας που ακολουθούμε την ασφάλεια των καταναλωτών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου